Új támogató

Tisztelt Leendő Támogató,

Köszönöm érdeklődését, és támogató szándékát!
Támogatásával egyidejűleg járul hozzá az életbiztosítási iparág fejlődéséhez, jövőbeni szakmai konferenciáink létrejöttéhez, illetve életbiztosítás nélkül árván maradt, és így kilátástalan helyzetbe került családok talpra állásához.
Segítsünk együtt adományaink által olyan családokat, akiket segíthettünk volna a hivatásunk által, ha idően érkeztünk volna!
Adományáról igazolást, és oklevelet állítunk ki, illetve (helyek függvényében) szeretettel várjuk a Harmadik Budapesti Életbiztosítái Csúcstalálkozón, amelyen névre szóló meghívójával vehet részt.
Kérem, hogy az alábbi űrlapon  mielőbb vegye fel az Alapítvány Kuratóriumával a kapcsolatot, annak érdekében, hogy oklevelét, igazolását és Konferencia Meghívóját (amely szabad helyek függvénye) mielőbb elküldhessük a részére.
(Adománya nem jelent automatikus részvételi lehetőséget a Budapesti Életbiztosítási Csúcstalálkozón! A Részvétel elsősorban szabad helyek függvénye. A meghívottak és VIP meghívottak listáját az Alapítvány Kuratóriuma legkésőbb 2016. július 31-ig állítja össze, és a meghívottak részére a személyes meghívókat elküldi.)

Tisztelettel,
Solymár Attila
alapító

 

A támogatói fokozatokról itt tájékozódhat.

 

 

Név*

Cégnév*

Beosztás*

Email cím*

Telefon*

Levelezési cím*

2016 évi adomány összege*

Számlaszáma, amelyről az adományt utalni fogja*

* kötelezően kitöltendő mező